Organic tomato puree All the genuineness of tomatoes processed according to the ancient tradition using only strictly selected tomatoes and pasteurizing the product with the delicate cooking in a bain-marie so as not to alter its flavor.
Datterino Biologico di origine controllata proveniente dalle colline beneventane ad oltre 800m dal livello del mare. Povero di calorie ma dal sapore aromatico intensissimo, il datterino si distingue per l’elevato grado zuccherino che lo rende particolarmente gustoso. Sono Pastorizzati con la delicata cottura a bagnomaria in modo da non alterarne il sapore.
The Piennolo del Vesuvio DOP tomato (Lycopersicon esculentum) is one of the most typical and ancient products of Campania agriculture. It benefits from the volcanic soil and the generous sun: it is said that even its "burning" color is the work of the volcano, since according to legend, its roots feed on the lava itself of Vesuvius.
Passata di pomodoro Tutta la genuinità dei pomodori lavorati secondo l’antica tradizione utilizzando solo pomodori rigorosamente selezionati e pastorizzando il prodotto con la delicata cottura a bagnomaria in modo da non alterarne il sapore.
The tomato spaccatella Obtained from the manual processing of the long tomato. It is cut into 4 parts, processed according to the ancient tradition without depriving it of the peel (unlike the peeled tomato) and placed in the container filled with their own sauce.Finally it is pasteurized with the delicate cooking in a bain-marie so as not to alter its…